Over Ellen

Neem contact op:

06 - 20 16 31 85

Stuur me een app

[email protected]

Postadres:

Tabaksgaarden 10
7462VM Rijssen

Maak kennis met Ellen

Mijn drijfveer is het samen leven en samen werken in harmonie met respect en begrip voor elkaar. Mijn uitgangspunt is dat ieder mens uniek is met de eigen talenten. Wij zijn samen op deze wereld en ieder mens kan vanuit zijn eigenheid een bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling, aan de ontwikkeling van de organisatie waarin hij werkt en aan de wereld om zich heen.

Werken met mij betekent openheid, daadkracht, een analytische blik en oog voor de context. Ik denk graag in oplossingen en werk voor resultaat. Ik ben helder in de communicatie, zoek naar de kern van zaken en ben eigenwijs genoeg om mijn eigen mening te vormen. Ik sluit aan bij de leefwereld van anderen en maak zaken niet onnodig ingewikkeld.

De combinatie van mijn Hbo studies Personeel & Arbeid, Psychologie met specialisatie coaching en mijn Master Managementwetenschappen met specialisatie strategisch HRM stelt mij in staat om zaken met een brede blik te bekijken. Met mijn 15 jaar HRM ervaring ben ik een allround HRM partner met oog voor de verschillende belangen en de complexiteit die er kan spelen in organisaties. Ik vind snel de aansluiting bij het management en het individu en werk vanuit deze aansluiting naar het gewenste resultaat. Wederzijds respect en begrip staan daarbij voor mij centraal.

Naast mijn werk als Olwigo ben ik als vrijwilliger actief in het Hospice de Reggestroom en in mijn kerkelijke gemeente als vertrouwenspersoon en jeugdwerkleider.

Olwigo is tevens vertrouwenspersoon voor 2eBedrijf. 

Verbinding met respect en begrip

 

Echtheid

 

Daadkracht en resultaat

 

Verbinding met respect en begrip

 

Samen leven en samen werken in harmonie met wederzijds respect en begrip. Ik sluit aan bij de leefwereld van de ander en kijk graag verder dan de eigen neus lang is. Ik streef naar het leggen van verbinding, ook breder in de organisatie. Deze verbinding leidt tot inzicht, respect en begrip en dat brengt alle betrokkenen verder.

Echtheid

 

‘Niemand is als jij en dat is je kracht’. Echtheid gaat om jezelf zijn en vanuit de eigenheid acteren. Echtheid neemt oordelen over anderen af en leidt tot een groei aan resultaat. Met mijn eigen ontvankelijke houding en oog voor de context, neem ik mensen en situaties zoals zij zijn. Dit brengt een open blik en ruimte om toe te werken naar de gewenste situatie.

Daadkracht en resultaat

 

Zaken snel en goed oppakken en meedenken met anderen wat de beste oplossing is. Ik vat zelf graag de spreekwoordelijke ‘koe bij de horens’, houd ervan anderen te ontzorgen en ik werk vanuit een probleemoplossende houding naar het gewenste resultaat. 

Olwigo is aangesloten bij de NBTP, Nederlandse Beroepsvereniging voor Toegepaste Psychologie en geregistreerd bij KABIZ -Kwaliteitsregistratie en Accreditatie Beroepsbeoefenaren in de Zorg- onder het registratienummer 18104413870. 

Een heldere kijk op samen werken