Ervaringen

Anderen aan het woord

Neem contact op:

06 - 20 16 31 85

Stuur me een app

[email protected]

Postadres:

Tabaksgaarden 10
7462VM Rijssen

Ervaringen

Omdat ik al jarenlang HRM advies geef laat ik graag anderen aan het woord:

Ik heb Ellen ervaren als een waardevolle en daadkrachtige medewerker op onze HR afdeling. Zij fungeerde vele jaren als een van mijn steunpilaren. Ellen is een harde werker, komt afspraken na en levert resultaten. Zij is uitstekende HR professional en beschikt over een breed terrein van ervaring. Gerard B.

Human Resources Manager, Urenco

“The best talent is bringing out talent in others”

Ellen heeft als HR Business Partner het vermogen om tijdens sollicitatiegesprekken met een paar vragen tot de kern door te dringen en de ware motivatie van sollicitanten te achterhalen. Tevens zorgt ze voor een duidelijke koppeling tussen de verschillende Businessunits en de HR vraagstukken binnen de organisatie.
Dit maakt dat ik de samenwerking met Ellen als zeer prettig heb ervaren. Dit komt ook door haar open karakter en het feit dat afspraken altijd nagekomen worden! Bovendien is ze als geen ander in staat medewerkers en leveranciers het vertrouwen te geven wat nodig is om een goede prestatie te kunnen bereiken. Jan Dirk O.

Managing Consultant , 4 People

Ellen is iemand die de koe bij de horens vat en ondersteuning biedt bij vragen/situaties (geen antwoorden maar mogelijke oplossingen). Daarnaast is Ellen toegankelijk en direct. Ellen leerde mij nog beter spiegelen en doelen duidelijk formuleren. Daarnaast was Ellen een klankbord in moeilijke privé situaties van medewerkers binnen mijn afdeling. Ik kijk plezierig terug op onze samenwerking. Nu kan ik de situatie herkennen en daar doortastender op reageren.

Peter M.

Teamleader, Urenco

Ellen is integer, pragmatisch en ‘doesn’t take no for an answer’. Ze bezit het talent om je na te laten denken over zaken waar jij nog niet aan had gedacht. Vaak leidt dit tot nieuwe perspectieven en verrassende invalshoeken. Een absolute aanrader als je denkt een doodlopende weg te zijn ingeslagen of gewoon het vanuit een ander perspectief wilt kunnen zien. Malou S.

Communications Advisor, Urenco

Ik heb Ellen leren kennen toen zij werkzaam was als HR Business Partner bij Urenco Nederland. Ik heb altijd erg prettig met Ellen samengewerkt, een echte professional op HR gebied met veel aandacht voor de ontwikkeling van haar medewerkers. Wat mij met name bij is gebleven, is haar nuchtere kijk op zaken, haar toegankelijke persoonlijkheid en haar gevoel voor humor. Marieke B.

Consultant , Werk en Vakmanschap

De jaren die ik met Ellen heb mogen samenwerken als mijn HR Business Partner heb ik als inspirerend ervaren.
Ellen heeft de capaciteit om op een open en vriendelijke manier je meerdere kanten van een punt te laten inzien.
Hierbij motiveert ze je om een volgende stap in je ontwikkeling te nemen en coacht zij je hierbij.
Ik heb Ellen als toegankelijk ervaren en heb verschillende uitdagingen in mijn functie met haar kunnen bespreken.
Na deze gesprekken had ik altijd een goed gevoel en kon ik de uitdaging aan.

Han W.

Teamleider, Urenco

Olwigo is aangesloten bij de NBTP, Nederlandse Beroepsvereniging voor Toegepaste Psychologie en geregistreerd bij KABIZ -Kwaliteitsregistratie en Accreditatie Beroepsbeoefenaren in de Zorg- onder het registratienummer 18104413870. 

Een heldere kijk op samen werken