Coaching

 

Individuele Coaching

Teamcoaching

 Drijfveren

Neem contact op:

06 - 20 16 31 85

Stuur me een app

[email protected]

Postadres:

Tabaksgaarden 10
7462VM Rijssen

Individuele coaching

‘Niemand is als jij en dat is je kracht’. Elk mens is uniek, dat maakt ook elk coachingstraject uniek. Wat in elk traject blijft, zijn de aspecten van verbinding, respect en begrip. Dit vormen de basiselementen van iedere coaching. 

Ben je op zoek naar coaching op het gebied van leidinggeven, loopbaanontwikkeling, re-integratie, communicatie, assertiviteit of  specifieke gespreksvoering? Loop je vast en heb je behoefte aan meer inzicht in je innerlijke motivatie en energiegevers, voor in een huidige baan of in een toekomstige rol? Wees welkom! 

Je krijgt bij mij inzichten en handvatten om te kunnen groeien en ik geef, als gewenst, advies in concrete situaties. Ook help ik je drijfveren en competenties te herkennen zodat je weet wat je frustreert en motiveert in het werk. Dit helpt je om goed te functioneren in zowel je werk- als privésituatie.

Individuele coaching is maatwerk. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we helder krijgen wat er gewenst is. Ik help je graag verder.

Drijfveren

Drijfveren gaan om waar mensen naar streven en wat zij belangrijk vinden. Het zijn die zaken waar mensen energie van krijgen en waar zij energie aan willen geven. Deze energie kan effectief worden omgezet in het behalen van de gestelde doelen. Als  gecertificeerd BUTTONS professional gebruik ik ook de BUTTONS  methode om mensen, teams en organisaties verder te ontwikkelen. Dit aan de hand van kernwaarden en drijfveren. Wil je meer weten, kijk dan eens op my-buttons.com.

Het werken met drijfveren geeft je als mens inzicht, het verbindt mensen met elkaar en laat de rode draad zien in iemands leven of in een werksituatie. Het leidt tot begrip en levert positief resultaat. Inzicht in drijfveren kan onder andere helpen bij werving & selectie, loopbaanontwikkeling, conflictbemiddeling en verbetering van samenwerking . Dit kan zowel in de vorm van individuele sessies als workshops en teamtrainingen.  

Olwigo is aangesloten bij de NBTP, Nederlandse Beroepsvereniging voor Toegepaste Psychologie en geregistreerd bij KABIZ -Kwaliteitsregistratie en Accreditatie Beroepsbeoefenaren in de Zorg- onder het registratienummer 18104413870. 

Een heldere kijk op samen werken